Pension

Når dit dyr skal i pension

Hvis du skal på ferie eller andet, vil vi med glæde passe dit kæledyr i mellemtiden.

På klinikken har vi indbygget en pension for både hunde, katte, gnavere, fugle og andre smådyr.
Hvis du gerne vil se pensionen, kan du ringe herud og vi kan aftale et passende tidspunkt.

Hvis du ønsker at reservere et pensionophold for dit dyr, er du velkommen til at ringe til vores reception på tlf 43995222. Det kan være en god idé at booke plads nogle uger i forvejen, især i højsæsoner, for at være sikker på, at vi har plads til dit dyr.

Ved booking af pensions-ophold i ferieperioder*, skal der betales et depositum svarende til 4 dages pension, som skal være modtaget indenfor 1 bankdag, for at bookingen er gyldig. Derudover skal man være opmærksom på at der er et tillæg på 50 % i juledagene og nytår.

Det er muligt at blive skrevet på en venteliste, hvis der ikke er plads i den ønskede periode.

Man kan indlevere og afhente sit dyr i vores normale åbningstid mandag til fredag fra 9-18 og lørdag fra 9-14.

Hvis man ønsker at afhente eller indlevere sit dyr udenfor vores normale åbningstid, kan det lade sig gøre enten lørdag præcis kl. 18 eller søndag præcis kl. 9 eller kl. 18 – dette skal dog aftales på forhånd.

Ved indlevering skal vi have et tlf. nr. vi kan kontakte ejeren på i tilfælde af problemer.

Hvis man ønsker at afhente sit dyr udenfor vores normale åbningstid, så skal afregning ske ved ankomsten.

Ved indlevering skal vi have et tlf. nr. vi kan kontakte ejeren på i tilfælde af problemer.

Hundepension

I vores hundepension har alle hunde et rum indendørs med tæpper, mad og vand, samt adgang til egen udendørs hundegård. Pris pr. dag Lille hund (under 25 kg ) 150,- (inkl. foder). Stor hund (over 25 kg ) 195,- (inkl. foder) Der gives 10 % rabat på nummer 2 hund, hvis du har to der skal sidde i samme bur.

Krav om vaccine

For at vi kan sikre os den bedste sundhed af vores klienters dyr, har vi det krav, at dit dyr er blevet vaccineret indenfor det seneste år inden det skal i pension. Hvis dette ikke er gjort, kan vi vaccinere dit dyr under pensions-opholdet. Dette kræves for at sikre sundhed i pensionen.

Afbestilling

Hvis du ønsker at afbestille din reservation i vores pension, skal dette ske senest 4 dage inden dit dyr skulle have været i pension. Hvis denne frist ikke overholdes, skal der betales halvdelen af den samlede pensionspris, som skulle have været betalt. I ferieperioder* skal afbestilling ske mindst 2 uger inden pensions-opholdet, for at depositummet kan betales tilbage.

*Ferieperioder omfatter: Sommerferien (juli og august), efterårsferien, juleferien, vinterferien, påsken, storbededagsferien, Kristi Himmelfartsferien og pinsen.

Kattepension

I vores kattepension har alle katte to rum indendørs med tæpper, mad og vand, samt adgang til egen løbegård med kattebakke og klatretræer/-hylder.

Pris pr. dag
110,- (inkl. foder).
Der gives 10 % rabat, hvis du har to katte der skal sidde i samme bur.

Andre Kæledyr

Hvis du har en skildpadde, marsvin, kanin, papegøje eller undulat passer vi også dem.

Pris pr. dag
Papegøje: 125,-
Andre smådyr: 61,-

Der tages forbehold for fejl i priserne.